Bvrtosz 0 Posted March 18 Share Posted March 18 Nick: ✪「 ʙᴠʀᴛᴏsᴢ 」 Wiek: 16 lat STEAM ID: STEAM_1:1:542544121 Doświadczenie: Nigdy nie bylem jeszcze adminem serwerow csgo, dwa lata temu bylem adminem serwera cs 1.6, podstawowe komendy znam Składki: Jesli chodzi o skladki moge wplacac, czesto wplacam male kwoty na range VIP VAC: Blokade VAC mialem na starym profilu sprzed roku Posiadasz konto STEAM PRIME STATUS?: Tak Opisz siebie: Czesc, jestem Bartosz, pod nickiem BVRTOSZ i mam 16lat, moja pasja sa gry. Ulubiona gra jest gra CounterStrike - Global Offensive. W ta gre przegralem kilka dobrych lat i nie mam zamiaru od niech odchodzic. Gram dosyc dlugo w okolicach godzin 2/3 w nocy. Administracji o tej godzinie nie ma na serwerze i nie ma kto banowac osoby cheatujace/trollujace/afki. Jestem mila osoba, pomocna, na kazdy problem znajdzie sie rozwiazanie . Znajomość komend SourceMod 0-10: 5/10 Kilka podstawowych komend pamietam z cs 1.6, jeszcze musze sie lekko doedukować. Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199045353971/ Ilość godzin przegranych w CS:GO: 1263h Ilość godzin przegranych na serwerze: Posiadam 53 godziny na serwerze Posiadasz działający mikrofon?: Tak Przeszedłeś mutację?: Tak Czy posiadasz rangę w innej sieci?: Obecnie nie Kontakt: Facebook/discord/teamspeak/telefon/mail W okresie testowym będziesz aktywny na forum?: Jesli chodzi o aktywnosc na forum bede sie staral o jak najlepsza aktywnosc. Dołączyłeś do grupy CS Wrocław na STEAM?: Tak Dołączyłeś/aś do CSW Discord?: Tak, Bvrtosz/dranfensik#0666 Profil STEAM jest publiczny cały?: Tak, jest publiczny Zapoznałem/am się z regulamiem CSW Mirage #1: Tak Zapoznałem/am się z taryfikatorem CSW: Tak Link to post Share on other sites
White77 162 Posted March 19 Share Posted March 19 Na +: - wiek - no mogę powiedzieć, że ta znajomość komend - godziny na serwerze: 2 dni 05:32:42 godzin - przejście mutacji Na -: - aktywność na forum (do poprawy) - no ten VAC na starym koncie - chat (zdarzały się brzydkie słowa, ale to jest oczywiście do poprawy), każdemu się zdarza zezłościć i zwyzywać kogoś Pozdrawiam, White 1 1 Link to post Share on other sites
THUNDI 35 Posted March 19 Share Posted March 19 Nie mam opinii szczerze mówiąc. Zawsze warto na próbę wziąć 1 1 Link to post Share on other sites
Właściciel MichaelKosa 827 Posted March 22 Właściciel Share Posted March 22 Witam, brak zapoznania się z regulaminem serwera oraz taryfikatorem, aktywność na forum niespełniona nawet w połowie aby inni mogli Cię poznać, nie napisałeś nawet przywitania na forum tylko od razu po Admina, historia czatu z serwera też pozostawia wiele do życzenia, duży nacisk nakładam na wysoki poziom kultury bo od tego jest Admin aby uczył innych a w Twoim wypadku to tylko agresja i nadpobudliwość w komunikacji. Link to post Share on other sites
Właściciel MichaelKosa 827 Posted March 22 Właściciel Share Posted March 22 Link to post Share on other sites
Recommended Posts